« Aktualności

PASIEKA w przewodniku Gault&Millau

21.01.2015

Gault & Millau został założony w 1965 roku we Francji przez dwóch znanych krytyków kulinarnych Henri’ego Gault’a i Christian’a Millau. Ideą tego przewodnika było promowanie nowoczesnej kuchni francuskiej, ale potem zaczęto wydawać przewodniki w innych krajach.

I tak pod koniec listopada ubiegłego roku ukazało się pierwsze polskie wydanie tego jednego z najważniejszych przewodników kulinarnych świata.

Gault & Millau  opisuje  i ocenia najlepszych szefów kuchni, najlepsze hotele oraz najlepsze produkty spożywcze charakterystyczne dla danego regionu.

Przewodnik poleca też „miejsca zakupowe”, w których można znaleźć produkty wysokiej jakości, nietuzinkowe, ekologiczne oraz specjały regionalne.

To ogromne wyróżnienie dla każdego kto znajdzie się na łamach tego przewodnika. I tegoż  zaszczytu dostąpiła także nasza firma. Pasieka Jaros została umieszczono w dziale Produkty Regionalne jako miejsce, które warto odwiedzić i nabyć najlepszej jakości miody pitne.

To  kolejny sukces naszej firmy, który motywuje nas do podejmowania dalszych działań oraz utwierdza w przekonaniu, że poniesiony wysiłek przekłada się na sukces.

gault-millau


Umieszczamy na Twoim urządzeniu pliki cookie, celem usprawnienia działania tej strony www.
W każdej chwili możesz usunąć i zablokować dalsze umieszczanie plików cookie zmieniając ustawienia przeglądarki. Dowiedz się więcej.

Czy masz ukończone 18 lat?